Noutăți » Stagiile de practică

Stimaţi studenţi, va aducem la cunoştinţă că în perioada 10 aprilie – 26 mai 2017, se vor desfăşura stagiile de practică pentru studenţii absolvenţi (anul III secţia cu frecvenţă la zi şi anul IV secţia cu frecvenţa redusă).
Studenţii absolvenţi sunt obligaţi să se prezinte până pe data de 27 martie 2017 în auditoriul 102 A, responsabil lect. univ. GHERASIM Ruslan, pentru a comunica locul petrecerii stagiului de practică.
Studenţii care nu vor găsi de sine stătător loc de petrecere a stagiului de practică vor avea posibilitatea de a aplica la concurs pentru locuri de stagiu în cadrul companiilor partenere cu IMI-NOVA sau în cadrul laboratorului de practică.
Stagiului de practică este obligatoriu pentru toate specialităţile şi se va finisa cu susţinerea raportului de practică în perioada 29-31 mai 2017 la catedrele de profil.
Structura şi condiţiile îndeplinirii raportului de practică le veţi găsi la bibliotecă sau la catedre conform specialităţilor. Pentru mai multe detalii vă adresaţi în auditoriul 102 A, GHERASIM Ruslan.

Parteneri