Noutăţi »

În conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Educației, Culturii și Cercetării nr. 449 din 15.05.2020 „Cu privire la măsurile de funcționare a instituțiilor de învățământ superior în perioada riscului de îmbolnăvire cu COVID-19” și în scopul asigurării vieții și sănătății personalului universitar și a studenților, Institutul Internațional de Management „IMI-NOVA” întreprinde un șir de măsuri instituționale privind desfășurarea studiilor în anul universitar 2020-2021, ținând cont de evoluția situației epidemiologice și măsurilor întreprinse de autoritățile R. Moldova pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19 în țară.


În acest context, IMI-NOVA preconizează începerea noului an universitar 2020-2021 pentru studenții cu frecvență la zi la 1 septembrie 2020. Luând în considerare numărul de studenți la forma respectivă de studii raportat la suprafața disponibilă pentru instruire, s-a decis reluarea atât a orelor teoretice, cat și a celor practice în format tradițional, în conformitate cu calendarul academic al IMI-NOVA.


În acest sens în toate spațiile de studii se va asigura și respecta cu strictețe distanțarea fizică de 1,5 metri dintre studenți. In acest fel sunt asigurate toate măsurile de distanțare fizică necesare pentru a reduce riscul epidemiologic.


Toate spațiile din cadrul IMI-NOVA vor fi asigurate cu produse de igienă: dezinfectanți pentru studenți și profesori, dezinfectanți pentru toate suprafețele (mese, scaune, podele etc.). Curățarea și aerisirea spațiilor se va efectua regulat, conform unui grafic special. Studenții și profesorii vor fi obligați să respecte toate măsurile de protecție și distanțare existente pe perioada pandemiei. Accesul pe teritoriu va fi restricționat și se va efectua în exclusivitate pentru studenții și profesorii IMI-NOVA (conform orarului) și doar după măsurarea temperaturii.

Parteneri