Admiterea 2018

  1. Mesajul Rectorului
  2. LICENŢĂ
  3. MASTERAT
  4. Regulamente
  5. Acte (Dosarul de înscriere)
  6. Programul de lucru

O carieră de succes începe aici!

Dragă Abiturient,

Ai absolvit cu succes liceul, încheind astfel o etapă importantă din viaţa ta. Însă trebuie să fii conştient că o altă etapă, poate chiar mai importantă, abia începe.

Eşti în faţa unei cruciale alegeri, de care va depinde, în mare măsură, viitorul tău. Evident, la această răscruce a vieţii fiecare, inclusiv tu, îşi doreşte un viitor prosper.

E vremea să preiei iniţiativa: triumfă prin forţele proprii într-o lume în continuă schimbare. Pentru aceasta va trebui să cunoşti cheia succesului şi să te foloseşti de experienţa celor care au parcurs un asemenea drum înaintea ta, pentru a-ţi bătători imaginar calea şi a-ţi pregăti victoriile.

Ajutat de cadrele didactice ale Institutului Internaţional de Management „IMI-NOVA”, sfătuit şi orientat nu doar în cunoaşterea mai performantă şi actualizată a orizontului profesional, ci şi în tainele dezvoltării personale, în alegerea carierei, vei putea câştiga pariul cu viaţa!

Nu uita: deciziile juste pentru o viitoare carieră au la bază valorile individuale, autocunoaşterea, educaţia, motivaţia şi, nu în ultimul rând, factorii emoţionali.

Cu toate aceste aspecte, care constituie „arta” succesului, te vei putea familiariza doar la „IMI-NOVA”.

Decide!

Acţionează!

Cu deosebită consideraţie,

Rector, doctor habilitat,
profesor universitar
Valentin Railean


Nu uita că doar TU eşti creatorul propriei fericiri, dar şi a unor eventuale suferinţe. Înţelegerea acestei axiome poate deveni cel mai important factor de motivaţie în viaţa TA.

Parteneri